14.3 C
Athens

«Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Κώστας Αντετοκούνμπο»

Σύμφωνα με το Sportando, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έδωσαν τα χέρια με τον Κώστα Αντετοκούνμπο που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ερυθρόλευκη φροντ-λάιν

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ο επόμενος που φαίνεται πως θα πιάσει Λιμάνι μετά τον Τζόελ Μπολομπόι (που ήδη ανακοινώθηκε και ενισχύει σημαντικά τον Ολυμπιακό στο «5») και τον Άλεκ Πίτερς που βρίσκεται σε διαδικασία αποδέσμευσης από την Μπασκόνια για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος (2,08μ.) πάουερ φόργουορντ/σέντερ δεν θα συνεχίσει στη Βιλερμπάν και οι πρωταθλητές Ελλάδας γνωρίζουν πως ένας παίκτης σαν αυτόν μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην άμυνα ενώ μετράει θετικά το ότι έχει ελληνικό διαβατήριο.

Σύμφωνα με το Sportando, o Κώστας Αντετοκούνμπο έδωσε ήδη τα χέρια με τους Πειραιώτες και πλέον η μεταγραφή φαίνεται πως μπαίνει στην τελική της ευθεία. Κάτι που σημαίνει πως με ενδεχόμενη παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ, την προσθήκη των Άλεκ Πίτερς, Τζόελ Μπολομπόι και Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά και τον Μουσταφά Φαλ ο Ολυμπιακός φτιάχνει μια πανίσχυρη φροντ-λάιν αποκτώντας πολύ σημαντικό βάθος.

Την περασμένη σεζόν στη EuroLeague με τη φανέλα της Βιλερμπάν ο Αντετοκούνμπο σε 13′ συμμετοχής κατά μέσο όρο πέτυχε 5,8 πόντους (72% στο δίποντο) και μάζεψε 2,6 ριμπάουντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς