15.7 C
Athens

GM Κινγκς: Από τους καλύτερους σκόρερ ο Βεζένκοφ, είναι πολύ παραγωγικός

O GM των Κινγκς, Μόντε ΜακΝερ, εξήγησε το γιατί κατά τη γνώμη του ένας παίκτης σαν τον Βεζένκοφ κουμπώνει στο Σακραμέντο και τόνισε πως το σουτ είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο σύγχρονο NBA

Ο Ολυμπιακός προχωρά στον σχεδιασμό του και περιμένει ταυτόχρονα τι θα συμβεί με τον Σάσα Βεζένκοφ και τους Σακραμέντο Κινγκς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι δύο πλευρές που βρίσκονται σε επικοινωνία θα έχουν και συνάντηση τις προσεχείς ημέρες σχετικά με πιθανή συνεργασία από τη νέα σεζόν. Ο GM των Κινγκς, Μόντε ΜακΝερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον παίκτη του Ολυμπιακού που έκανε μια μαγική χρονιά και είναι λογικό να τραβά τα βλέμματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Ο Σάσα είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ, που έχουν φοβερό μέγεθος, σε μία από τις κορυφαίες λίγκες του κόσμου. Είναι ήδη παραγωγικός, αυτό μας το έκανε εύκολο. Είναι ένας παίκτης, που βλέπουμε να ταιριάζει με τον Ντομάντας Σαμπόνις και την δημιουργία του, με τον Ντ’ Άαρον Φοξ και την ικανότητά του να σπάει άμυνες, να γίνει ένας παίκτης που μπορεί να είναι εκεί για να σουτάρει. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για το ΝΒΑ σήμερα, το είδαμε και στα πλέι οφ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΜακΝερ δείχνοντας σε πρώτη φάση πως η εικόνα του Βεζένκοφ σύμφωνα με τον ίδιο ταιριάζει στο Σακραμέντο και κουμπώνει με τον τρόπο που έχει στηθεί το ρόστερ ως τώρα.

Το αν εν τέλει θα υπάρξει «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές (με καταβολή του buy-out στον Ολυμπιακό) θα περιμένουμε να το μάθουμε μέσα στις 14 μέρες που ακολουθούν όταν και λήγει η σχετική προθεσμία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς