23.3 C
Athens

Λαμία: Ανακοίνωσε Ντε Βινσέντι και ανανέωσε με Σαραμαντά

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι επέστρεψε στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Λαμίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού επιτελικού μέσου που αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ και επιστρέφει για να κάνει τη διαφορά για τους Φθιώτες στη θέση «10».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος αυτής της ομάδας. Εύχομαι να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο (09.02.1989) επιθετικό μέσο, Tomás Sebastián De Vincenti, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα και της Καλαμάτας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!»

Παράλληλα, η ομάδα της Λαμίας ανακοίνωσε και την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Σαραμαντά ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του για 3η σερί σεζόν στη Φθιώτιδα υπό τις οδηγίες του Τζιανλούκα Φέστα.

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαραμαντά.

Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2020, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ένας ποδοσφαιριστής με αδιαμφισβήτητη αξία, που συνέβαλε τα μέγιστα για να καταφέρει η ομάδα μας φέτος να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Super League 1, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς