17.8 C
Athens

Επίσημη η παραμονή του Τσιγκρίνσκι στον Ιωνικό

Επίσημη μορφή πήρε η απόφαση του Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ιωνικό, παρά την έντονη φημολογία περί επιθυμίας του να επιστρέψει στην ΑΕΚ για να «κλείσει» εκεί την καριέρα του.

Η ομάδα της Νίκαιας προέβη στη σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης (6/7) αναφέροντας μεταξύ άλλων για τον 35χρονο Ουκρανό στόπερ: «Ο Τσιγκρίνσκι με την ποιότητα και την εμπειρία του, καθοδήγησε ανασταλτικά τον Ιωνικό και αποτέλεσε έναν στηλοβάτη στην άμυνα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού». Ήδη, χθες το απόγευμα ο Τσιγκρίνσκι ταξίψεψε στα 3-5 Πηγάδια και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ιωνικού.

Όπως όλα δείχνουν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνκσι θα «κρεμάσει τα παπούτσια του» στον Ιωνικό, αφού τον Ιούνιο του 2024 θα είναι πλέον 37 ετών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Τσιγκρίνσκι με την ποιότητα και την εμπειρία του, καθοδήγησε ανασταλτικά τον Ιωνικό και αποτέλεσε έναν στηλοβάτη στην άμυνα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έγραψε 27 εμφανίσεις και σκόραρε 1 γκολ, ενώ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους ποδοσφαιριστές για το ήθος του και τον χαρακτήρα του. Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ιωνικό για δύο ακόμη χρόνια.

Η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται καλή τύχη για τη νέα σεζόν και να είναι υγιέστατος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς