18.2 C
Athens

Σκέψεις διεξαγωγής του ελληνικού Σούπερ Καπ στην Κύπρο

Η Κύπρος φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του ΕΣΑΚΕ ως ιδανικός τόπος διεξαγωγής του φετινού ελληνικού Σούπερ Καπ στο οποίο θα συμμετάσχουν σίγουρα ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Προμηθέας

Ο ΕΣΑΚΕ μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον «χάρτη» του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν στη Basket League, ωστόσο όπως ακούγεται σχεδιάζει ήδη τον τρόπο αλλά και τον τόπο διεξαγωγής του ελληνικού Σούπερ Καπ που θα σημάνει την έναρξη της νέας σεζόν για το ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα, αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της Ομοσπονδίας βρίσκεται η επιλογή της Κύπρου ως μέρος για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του ελληνικού Σούπερ Καπ στο οποίο βάσει των κανόνων θα συμμετάσχουν οι πρώτες 4 ομάδες της περσινής κατάταξης στη Λίγκα. Δηλαδή ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός, ο δευτεραθλητής Παναθηναϊκός, ο Προμηθέας ως τρίτος και η Λάρισα ως 4η.

Βέβαια για την ομάδα της Θεσσαλίας υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτηματικά αφού παραμένει αβέβαιη η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν και ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί τελικά με τον φάκελο αδειοδότησής της.

Στην περίπτωση που δεν μπορέσει να συμμετάσχει, στη θέση της στο τουρνουά θα λάβει ο 5ος της περσινής κατάταξης Κολοσσός Ρόδου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς