22.9 C
Athens

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Έντσο Μαρέσκα εντάχθηκε στο επιτελείο του Πεπ Γκουαρδιόλα

Νέο μέλος στο επιτελείο του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Έντσο Μαρέσκα που ανακοινώθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 42χρονος Ιταλός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια αφού αποτέλεσε τον αθλητικό διευθυντή των Ακαδημιών του συλλόγου τη διετία 2014-2016 και τη σεζόν 2020-2021 ήταν προπονητής της U23.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποχώρησε για την Πάρμα και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο για να ενισχύσει το επιτελείο του Καταλανού προπονητή καθώς έφυγε ο Χουάνμα Λίγιο που ήταν ο άμεσος συνεργάτης του.

Ο Ροδόλφο Μπορέλ θα είναι πια ο άμεσος συνεργάτης του Πεπ Γκουαρδιόλα (αναβαθμίζεται στο σχετικό πόστο), με τον Μαρέσκα να αναλαμβάνει κι εκείνος σημαντικό ρόλο υπογραμμίζοντας μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Μάντσεστερ Σίτι, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Κέρδισα πολλά από τη σεζόν εδώ κοουτσάροντας την K23 και είδα πόσο ταλέντο υπάρχει στους παίκτες και στο προσωπικό αυτής της ομάδας. Είμαι πολύ υπερήφανος που ο Πεπ ζήτησε να επιστρέψω, αυτή τη φορά ως μέλος του προπονητικού επιτελείου του και ανυπομονώ να βοηθήσω εκείνον και τους παίκτες στις σεζόν που έρχονται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς