21.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Περίπλοκη η υπόθεση του Λόου σύμφωνα με τους Άγγλους

Οι Άγγλοι παρουσιάζουν τα δεδομένα για τον Άγγλο μπακ της Σέφιλντ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα τραβήξει μιας και οι Λεπίδες δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τον 25χρονο

Καθημερινά τα δεδομένα φαίνεται πως διαφοροποιούνται αναφορικά με τον Μαξ Λόου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έναν ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό που θέλει να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε την Τρίτη (5/7) στο thestar.co.uk ο έμπειρος ρεπόρτερ των Λεπίδων, Τζέιμς Σιλντ, ο 25χρονος ταξίδεψε με την αποστολή της Σέφιλντ στην Πορτογαλία για το φιλικό με την Κάζα Πία και στην επιστροφή της ομάδας στην Αγγλία ο Λόου θα έχει μια ιδιωτική συζήτηση με τον προπονητή Πολ Χέκινγκμποτομ.

O Άγγλος μπακ δεν φαίνεται να είναι για την ώρα ευχαριστημένος με τον ρόλο του και στο τραπέζι σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχει πέσει μια πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του (το οποίο λήγει το 2024) με αυξημένες απολαβές προκειμένου να ικανοποιηθεί ο ίδιος αλλά και να μην υπάρξουν περαιτέρω κρούσεις για μεταγραφή. Άλλωστε, η μη επίτευξη του στόχου της ανόδου έφερε μείωση στις αποδοχές του αριστερού οπισθοφύλακα.

Την περασμένη σεζόν ο Λόου ως δανεικός στη Νότιγχαμ είχε εντυπωσιακή παρουσία με 22 συμμετοχές και απολογισμό ενός γκολ και τεσσάρων ασίστ συμβάλλοντας στην άνοδο. Η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως τον εξιτάρει – όσο περνούν οι μέρες – και ενώ το τοπίο αναφορικά με το αν θα αποτελέσει βασική επιλογή στη Σέφιλντ παραμένει θολό.

Η προσφορά που έκαναν οι πρωταθλητές Ελλάδας στις Λεπίδες σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του Άγγλου δημοσιογράφου είναι λίγο κάτω από τις 2.000.000 λίρες, ποσό που δεν έχει ικανοποιήσει τη διοίκηση της ομάδας. Ωστόσο, αν εν τέλει ο Λόου πιέσει, τότε η Σέφιλντ μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για τη μεταγραφή αναζητώντας καλύτερους όρους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς