18.8 C
Athens

Οργανωμένοι οπαδοί της Ολίμπια Λιουμπλιάνα έδιωξαν τον Άλμπερτ Ριέρα κατά την παρουσίασή του ως προπονητής

Ο Άλμπερτ Ριέρα ανακοινώθηκε από την Ολίμπια Λιουμπλιάνα και αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή για πρώτη φορά στην καριέρα του έπειτα από μια διετία ως ασίσταντ στη Γαλατάσαραϊ.

Ωστόσο, η πρώτη του μέρα στη Σλοβενία κύλησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου να μη δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό στον 40χρονο άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Λίβερπουλ. Οργανωμένοι – αρκετοί εξ αυτών κουκουλοφόροι – διέκοψαν τη συνέντευξη Τύπου και έδιωξαν τον Ριέρα διαμαρτυρόμενοι στη διοίκηση του συλλόγου για την απόλυση του Ρόμπερτ Προσινέτσκι και φέροντάς την προ των ευθυνών της.

Για την ιστορία, ο Προσινέτσκι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και από τον γενικότερο σχεδιασμό με τους διοικούντες τον σλοβένικο σύλλογο να κάνουν λόγο για αδιαφορία και συνολική αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του 53χρονου Κροάτη προπονητή. Οι οπαδοί διάλεξαν… στρατόπεδο και «πλήρωσε τη νύφη» ο Ριέρα τον οποίο έδιωξαν από την παρουσίαση του μπροστά στα ΜΜΕ φωνάζοντάς του: «Φύγε, δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ».

Σημειώνεται πως ο Ριέρα θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του την Τρίτη (5/7) και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ολίμπια την προσεχή Πέμπτη (7/7) εντός έδρας στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου του Conference League απέναντι στην Ντιφεράνζ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς