20.5 C
Athens

Αποθεωτική υποδοχή για τη χάλκινη Εθνική πόλο στο «Ελ. Βενιζέλος» (vid)

Αποθεωτική υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος» γνώρισαν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας πόλο που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Όλα τα μέλη της αποστολής με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στον λαιμό, αποθεώθηκαν από φιλάθλους, συγγενείς, εκπροσώπους της Πολιτείας και της ΚΟΕ που τους περίμεναν με ανθοδέσμες και τους υποδέχθηκαν με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα.

Εκ μέρους της Πολιτείας την αποστολή υποδέχτηκε ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς και από την ΚΟΕ η Ταμίας του ΔΣ Ελευθερία Σαραντίδου και ο διευθυντής Γιώργος Χριστοφοράτος.

 

Στην αποστολή μετείχαν οι αθλητές: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (τερματοφύλακες), Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γούβης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος. Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος, ο τεχνικός αναλυτής Χρήστος Κοδέλλας και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος της ανδρικής υδατοσφαίρισης Γιώργος Αφρουδάκης (αρχηγός αποστολής).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς