21.1 C
Athens

Λουτσέσκου: Να είμαστε μίνιμουμ στη δυάδα του πρωταθλήματος και εκεί που φτάσαμε πέρυσι στην Ευρώπη

Τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ οριοθέτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, απευθυνόμενους στους παίκτες του πριν από τη σημερινή προπόνηση στην Ολλανδία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στην πίεση που υπάρχει γύρω από τον σύλλογο και τόνισε ότι και την επόμενη σεζόν η ομάδα πρέπει να κυνηγήσει τη διάκριση σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει, με απώτερο στόχο να είναι στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

«Είμαστε μια ομάδα γύρω από την οποία υπάρχει μεγάλη πίεση. Και διαρκώς θα υπάρχει… Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πάθος και τη δουλειά που κάνετε, αυτό που βγάζετε στο γήπεδο! Πρέπει να έχουμε το πάθος για να κυνηγήσουμε κάθε στόχο, τον τίτλο, το Κύπελλο, την διάκριση στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε μίνιμουμ στη δυάδα και να φτάσουμε στην Ευρώπη εκεί που πήγαμε πέρσι. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία.

Πέρσι είχαμε φανταστική σεζόν αλλά μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα, πρέπει να μάθουμε να αντέχουμε την πίεση, να διαχειριζόμαστε τις στιγμές του αγώνα, να μην χαλαρώνουμε. Προχθές κερδίζαμε 1-0 και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, παλέψτε όλοι μαζί εντός και εκτός του γηπέδου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς