16.6 C
Athens

Μίλαν: Ο ατζέντης του Σέσκο επιβεβαίωσε πως συζήτησε με τον Μαλντίνι για τον Σλοβένο

Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην Ευρώπη και δεδομένο είναι πως αργά ή γρήγορα θα αγωνίζεται σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ταλέντα που αναδεικνύονται μέσα από τον οργανισμό που λέγεται Ζάλτσμπουργκ.

Για τον 19χρονο διεθνή Σλοβένο φορ (10 γκολ και 7 ασίστ σε 36 συμμετοχές με τη Ζάλτσμπουργκ), η Μίλαν φέρεται να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον προκειμένου να έχει έναν παίκτη δίπλα στους Οριγκί και Ζιρού (ο Ιμπραΐμοβιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα επιστρέψει το 2023).

Η συνάντηση του ατζέντη του παίκτη, Έλβις Μπασάνοβιτς με τον Πάολο Μαλντίνι άναψε… φωτιές, με τον πρώτο να παραχωρεί δηλώσεις και να αποκαλύπτει πως όντως υπήρξε συζήτηση για τον Σέσκο.

«Μίλησα με τον Πάολο Μαλντίνι για πολλά πράγματα. Φυσικά, προέκυψε και το όνομα του Μπέντζαμιν Σέσκο. Τον ξέρει πολύ καλά, ξέρει τα πάντα για αυτόν. Τα επόμενα χρόνια θα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Σλοβένου δίχως να θέλει να δώσει λεπτομέρειες αναφορικά με το αν επίκειται κίνηση των Ροσονέρι στη Ζάλτσμπουργκ η οποία έχει δέσει ως το 2026 τον ποδοσφαιριστή και φέρεται να ζητά περισσότερα από 40.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς