22.5 C
Athens

Βεζένκοφ: Οι Κινγκς έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα, είμαστε σε επικοινωνία

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού υποστήριξε πως βρίσκεται σε επαφή με τους Κινγκς οι οποίοι αναμένεται να συναντηθούν με τον 27χρονο, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει πλήρως τις επόμενες δύο εβδομάδες

Η απόκτηση των δικαιωμάτων του Σάσα Βεζένκοφ από τους Σακραμέντο Κινγκς αποτελεί ένα νέο δεδομένο τόσο για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού όσο και για τους ίδιους τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε ο 27χρονος προφανώς και δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους Κινγκς, οι οποίοι βρίσκονται σε επικοινωνία με τον παίκτη και εντός του επόμενου διαστήματος θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών στις ΗΠΑ για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας (χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αποχωρήσει άμεσα). Ο Βεζένκοφ υποστήριξε πως οι Κινγκς θέλουν να τον δουν και έχουν δείξει ενδιαφέρον αλλά παραμένει ρεαλιστής.

«Ξέρω ότι οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα, με παρακολουθούσαν στη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω πώς ακριβώς και με ποιον τρόπο μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Τώρα αυτό που λέω σε όλους και επαναλαμβάνω είναι πως τα δικαιώματά μου ανήκουν πλέον σε έναν οργανισμό που έχει δείξει ενδιαφέρον για μένα. Οι Σακραμέντο Κινγκς μού δίνουν προσοχή και θέλουν να με δουν.

Δεν μου αρέσει να κάνω όνειρα, θα ήθελα να απαντήσω στην ερώτηση του πότε μπορεί να γίνει αυτό, αλλά είμαι ρεαλιστής. Θα το σκεφτώ όταν όλα γίνουν πραγματικότητα. Όπως είπα, είμαστε σε επικοινωνία. Δεν ξέρω πότε θα προχωρήσουν τα πράγματα. Αν συμφωνήσουμε και ανοίξει ο δρόμος, τότε θα είναι πιο πιθανό να σκεφτούμε ευρύτερα. Τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι η προσπάθεια που κάνω με τη Βουλγαρία και ο Ολυμπιακός, αυτά δηλαδή που συμβαίνουν εκ των πραγμάτων στη ζωή μου», υποστήριξε ο Βούλγαρος φόργουορντ μιλώντας στο BasketNews ενώ θυμίζουμε πως το NBA Out ύψους 750.000 δολαρίων στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στις 20 Ιουλίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς