25.4 C
Athens

Ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ο Πάτρικ Γιανγκ και υποβλήθηκε σε επέμβαση διάρκειας 8 ωρών

Ο 30χρονος πρώην σέντερ του Ολυμπιακού γλίτωσε από θαύμα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο - Διέφυγε τον κίνδυνο ο Αμερικανός

Σε σοβαρό τροχαίο στη Νεμπράσκα ενεπλάκη ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ, με τον 30χρονο να υποβάλλεται σε χειρουργείου διάρκειας οχτώ ωρών και τελικά να διαφεύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από διεθνή Μέσα, το ατύχημα έγινε σε διασταύρωση, με τον Γιανγκ να χάνει τον έλεγχο του οχήματος που αναποδογύρισε ενώ όπως αναφέρεται ο Αμερικανός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ζωή μου. Η αγάπη και η στήριξη που έλαβα από όλους ήταν τεράστια. Είμαι για την ώρα στην Νότια Ντακότα. Να προσεύχεστε για την οικογένεια μου και για εμένα. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να μείνω δυνατός κόντρα στον εχθρό και όλα είναι πιθανά με τον Θεό στο πλάι μου. Εκείνος είχε θέληση να ζήσω και θα χρησιμοποιήσω αυτό το τεστ για να εμπνεύσω κι άλλους.

Μην παίρνετε τίποτα δεδομένο. Θα σας κρατήσω ενήμερους. Είμαι ευγνώμων που η μαμά μου ήταν νοσοκόμα για 25 χρόνια και η αδελφή μου για 7. Αν έχετε την επαφή του πατέρα μου παρακαλώ κάντε του ένα τηλέφωνο ή στείλτε του ένα μήνυμα», ανέφερε στο μήνυμα του o 30χρονος που έχει διαφύγει από τον κίνδυνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς