18.2 C
Athens

Στεφανίδου για το διαζύγιο με το Epsilon: Δεν το αποφασίσαμε από κοινού

Τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια για τη διακοπή της συνεργασίας της με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην απογευματινή ζώνη του Epsilon οι δρόμοι της Τατιάνας Στεφανίδου και του τηλεοπτικού σταθμού χωρίζουν.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι η παρουσιάστρια επισήμανε πως δεν ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από κοινού. Επιβεβαίωσε με αυτό τον τρόπο τη φημολογία που ήθελε την νέα Chief Content Officer του σταθμού, Αλκηστη Μαραγκουδάκη, να της είπε πως ο σταθμός δεν προτίθεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν τη συνεργασία μαζί της (κάτι που ισχύει και για την Αννίτα Πάνια).

Η Τατιάνα Στεφανίδου παραδέχθηκε πως δεν έχει να κάνει αυτή τη στιγμή κάποια ανακοίνωση για το τηλεοπτικό της μέλλον, παρά το γεγονός ότι οι φήμες τη θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

Μίλησε, ωστόσο, για το τεράστιο ρίσκο που πήρε όταν αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του Epsilon και παραδέχθηκε αυτό το ρίσκο «της βγήκε».

«Οταν πήγα στο Epsilon, επειδή ήταν ένα κανάλι που είχε κυρίως telemarketing και δύο εκπομπές το Σαββατοκύριακο που πήγαιναν καλά, ήταν μια τεράστια ζαριά. Την έριξα, ούτε κι εγώ δεν ήξερα πώς! Είπα “τώρα πάω και μπορεί να είναι και το τέλος μου”», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου και στη συνέχεια παραδέχθηκε:

«Νομίζω το Epsilon ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου γιατί… Σε ένα μεγάλο κανάλι έχεις στήριξη, έχεις ό,τι χρειάζεσαι, μια μάζα κοινού που είναι εκεί για το κανάλι… Αυτό (στο Epsilon) ήταν άθλος!»

Oσο για το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό ομολόγησε: «Αν με ρωτάς αν το περίμενα, όχι! Εγώ θεωρούσα ότι θα συνεχίζαμε μαζί. Εγώ είχα όλη τη διάθεση να συνεχίσω. Εχω μεγαλώσει για να μετακινούμαι κιόλας. Hθελα να συνεχίσω, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν θα σας πω ότι είναι κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού. Δεν γνωρίζω τους λόγους (που δεν συνεχίζω) αλλά είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει. Οταν κλείνει μια πόρτα λένε ότι ανοίγει μια άλλη. Τώρα, αν αυτή η άλλη πόρτα είναι μεγαλύτερη, αν θα πάει καλύτερα και τι θα είναι ακριβώς, δεν το γνωρίζω. Δεν είναι κάτι που έχω αυτή τη στιγμή να σας ανακοινώσω. Εάν κάτι από αυτά ευοδωθεί, θα είμαστε μαζί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς