12.5 C
Athens

Κύργιος για Τσιτσιπά: Είναι μαλακός, κανείς δεν τον συμπαθεί στα αποδυτήρια

Ο Νικ Κύργιος δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Στέφανου Τσιτσιπά για τη συμπεριφορά του στη μεταξύ τους αναμέτρηση, χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική στην οποία… αριστεύει εντός κορτ και εκτός από αυτό.

Τσιτσιπάς κατά Κύργιου: Κάνει συνεχές bullying, έχει μια διαβολική πλευρά

«Δεν ξέρω πώς του έκανα bullying. Αυτός πετούσε μπάλες σε μένα, αυτός χτύπησε θεατή, αυτό πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Με εξαίρεση το ότι πήγα μερικές φορές στον διαιτητή, δεν έκανα τίποτα ασεβές προς τον Στέφανο.

Απλώς είναι πολύ μαλακός, για να έρθει εδώ και να πει ότι του έκανα bullying. Είμαστε φτιαγμένοι από διαφορετικό υλικό. Εγώ αντιμετωπίζω πραγματικούς αγωνιστές.

Κι εγώ θα ήμουν στεναχωρημένος αν έχανα από κάποιον δύο εβδομάδες σερί. Μάλλον θα πρέπει πρώτα να βρει τρόπο να με νικήσει μια-δύο φορές.

Τι θέλετε, να μπω στο κορτ και να γίνω φίλος του; Να του λέω “καλά τα πας, Στέφανε;”

Απορώ γιατί έμεινε στο court. Ξέρω ότι αν είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι, εγώ θα είχα αποβληθεί».

Οσο για τον χαρακτηρισμό… τσίρκο, είπε: «Εγώ αισθάνομαι υπέροχα. Το τσίρκο είχε να κάνει με αυτόν. Αισθάνομαι μια χαρά, είμαι έτοιμος να ξαναπαίξω και αύριο. Απλά προσπαθεί να τα ρίξει σε μένα, έχει σοβαρά θέματα. Εγώ είμαι καλός στα αποδυτήρια, έχω πολλούς φίλους, για να ξέρετε. Είμαι από τους πιο συμπαθείς. Αυτόν δεν τον συμπαθούν, ας πούμε έτσι απλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς