15 C
Athens

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Τσέριν, εξετάζει τον Μικέλ για την άμυνα

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει τις τρύπες στο ρόστερ του όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δουλέψει με αρκετές επιλογές στα χέρια του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Το Σάββατο (2/7) οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Άνταμ Τσέριν από τη Νυρεμβέργη, με τον Σλοβένο μέσο να υπογράφει για τέσσερα χρόνια.

O 23χρονος δεν μπόρεσε να στεριώσει στη Νυρεμβέργη και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε δανεικός στη Ριέκα με την οποία είχε απολογισμό τριών γκολ και 11 ασίστ σε σύνολο 73 συμμετοχών. Το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο εξέπνεε το καλοκαίρι του 2023 και ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε αντί 700.000 ευρώ.

Παράλληλα, οι Πράσινοι κινούνται για κεντρικό αμυντικό που θα καλύψει το κενό του Φραν Βέλεθ. Στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση του Ιγκνάσι Μικέλ ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίζεται στην πατρίδα του (Ισπανία) και κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Χετάφε. Ο 30χρονος τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε Τζιρόνα, Λεγανές και Ουέσκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς