21 C
Athens

Πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο ο Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Τον λαϊκό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής οι αστυνομικοί του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας, καθώς η σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, που έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές, διότι έχει βρεθεί σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες, κατηγορείται από την καταγγέλλουσα ότι την έβρισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την χτύπησε. Άσκησε δηλαδή σε βάρος της λεκτική αλλά και σωματική βία και μάλιστα στη μέση του δρόμου.

Μετά την καταγγελία της γυναίκας στις αστυνομικές Αρχές, κινήθηκε άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία και ο τραγουδιστής συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αργυρούπολης, όπου πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο.




Στην καταγγελία η γυναίκα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έπαιζε τυχερά παιχνίδια μέσα σε πρακτορείο και εκείνη τον περίμενε για δύο ώρες στο αυτοκίνητό τους.

Όταν εκείνη βγήκε από το αμάξι για να μιλήσει στο τηλέφωνο ο τραγουδιστής την είδε μέσα από το κατάστημα και της επιτέθηκε έξαλλος βρίζοντάς την με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Την τράβηξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και την κλώτσησε, διότι νόμιζε ότι φλέρταρε με ταξιτζή που βρισκόταν στο σημείο.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής την ζηλεύει παθολογικά και έχει ασκήσει και άλλες φορές σε βάρος της σωματική και λεκτική βία ακόμα και δημοσίως, ενώ σημειώνει ότι την παρακολουθούσε και έβαζε μαγνητοφωνάκια για να την ακούει.

Στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε χτυπήσει στο παρελθόν και άλλη σύντροφο με την οποία έχουν δύο παιδιά και για αυτό μάλιστα έχει υποβληθεί σε βάρος του μήνυση. Για το περιστατικό ισχυρίζεται ότι υπάρχουν μάρτυρες και οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες του πρακτορείου.

ΠΗΓΗΈθνος
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς