17.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Αγκαλιά με τον Σλοβένο μέσο, Άνταμ Τσέριν

Τον αντικαταστάτη του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο πρόσωπο του Άνταμ Τσέριν βρίσκει ο Παναθηναϊκός καθώς σύμφωνα με την Bild – και όπως επιβεβαιώνεται από πλευράς Πρασίνων – υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Σλοβένου διεθνούς μέσου.

O 23χρονος δεν μπόρεσε να στεριώσει στη Νυρεμβέργη και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε δανεικός στη Ριέκα με την οποία είχε απολογισμό τριών γκολ και 11 ασίστ σε σύνολο 73 συμμετοχών. Το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο εξέπνεε το καλοκαίρι του 2023 και ο Παναθηναϊκός του προσφέρει ένα συμβόλαιο που ανέρχεται στις 700.000 ευρώ.

«Γύρω στο μεσημέρι, ο αθλητικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε περίμενε μόνο τη γραπτή επιβεβαίωση από την Αθήνα. Ο Ανταμ Τσέριν είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιο λύσης με την Νυρεμβέργη και συμφώνησε και με τον Παναθηναϊκό για μεταγραφή. Ο αθλητικός διευθυντής είχε ήδη δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας ότι υπήρχε κίνηση για την απόκτηση του 22χρονου. Ο Ντίτερ Χέκινγκ αναφέρθηκε σε αρκετούς ενδιαφερόμενους συλλόγους και μια πιθανή λύση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία διαρκεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν είχαν ακόμη συγκεκριμένη προσφορά. Γίνεται πλέον εμφανές ότι ο Σλοβένος διεθνής μετακομίζει στην Ελλάδα, διαφορετικά θα έπρεπε να παίξει στη Νυρεμβέργη την επόμενη εβδομάδα. Η αμοιβή θα να είναι μεταξύ 700.000 και 800.000 ευρώ, συν πιθανές πληρωμές μπόνους», αναφέρεται στο γερμανικό ρεπορτάζ που επιβεβαιώνεται σε μεγάλο βαθμό από τους Πράσινους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς