19.2 C
Athens

Αστέρας: Ανακοινώθηκαν Στάνκο, Μπαρτόλο και Γκαρντάφσκι

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έσυρε πρώτος τον χορό των μεταγραφών στον Αστέρα, με τους Αρκάδες που κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τον Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο, να ανακοινώνουν τρεις ακόμα προσθήκες αρκετά γνώριμες στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό.

Η μία είναι εκείνη του Χουλιάν Μπαρτόλο που μάς συστήθηκε με τη φανέλα του Βόλου και είναι εξτρέμ. Ο 26χρονος υπέγραψε ως το 2025 και στην Ελλάδα μετρά 66 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι άλλες δύο προσθήκες που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (1/7) είναι αυτές του Κέιλεμπ Στάνκο και του Μίκαελ Γκαρντάφσκι που γνωρίζουν τον Ηρακλή Μεταξά αφού την περασμένη σεζόν έπαιζαν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο μέσοι υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια με τους Αρκάδες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η ανακοίνωση για Στάνκο: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμερικανό ποδοσφαιριστή, Caleb Stanko. Γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1993 στην πόλη Holly στο Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο Caleb Stanko αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 4 για τη φανέλα του».

Η ανακοίνωση για Γκαρντάφσκι: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, Michael Gardawski. Γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1990 στην πόλη Köln της Γερμανίας, ο Michael Gardawski αγωνίζεται ως μέσος. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 25 για τη φανέλα του».

Η ανακοίνωση για Μπαρτόλο: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Julian Bartolo. Γεννημένος στις 15 Απριλίου 1996 στην πόλη Quilmes της Αργεντινής, ο Julian Bartolo αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και επέλεξε τον αριθμό 73 για τη φανέλα του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς