18.9 C
Athens

Διαζύγιο ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Σαμπάολι λόγω διαφωνιών στον σχεδιασμό

Και ξαφνικά μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή η Μαρσέιγ! Ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε την Παρασκευή (1/7) τη λύση της συνεργασίας του με τον Χόρχε Σαμπάολι καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα, υπήρξαν διαφωνίες του έμπειρου προπονητή με τους ανθρώπους του συλλόγου αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της κοινής συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο 62χρονος προπονητής έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε πως αποχωρεί καθώς οι στόχοι του δεν είναι ίδιοι με αυτούς που έχει ο γαλλικός σύλλογος στον οποίο εργάστηκε για 16 μήνες και συνέβαλε στην επιστροφή του στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στην κατάκτηση της 2ης θέσης της Ligue 1.

«Από την άφιξή μου στη Μαρσέιγ, αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου, σαν να έχω ζήσει εδώ όλη μου τη ζωή. Η Μαρσέιγ είναι πάθος. Κάθε φορά που περπατούσα μέσα στο Βελοντρόμ η καρδιά μου εκρήγνυτο. Η προηγούμενη σεζόν ήταν φανταστική. Το να είμαι προπονητής αυτού του συλλόγου υπήρξε μεγάλη χαρά για μένα. Ο ρυθμός και οι στόχοι μου δεν ήταν ίδιοι με αυτούς της διοίκησης. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να θέλουμε διαφορετικά πράγματα. Το σημαντικό είναι να αναζητάς την τελειότητα και να θες το καλύτερο για τη Μαρσέιγ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Πάμπλο Λονγκόρια και το επιτελείο του για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τους παίκτες που κάνουν το ποδόσφαιρο ένα τόσο όμορφο άθλημα. Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του συλλόγου που τα έδωσαν όλα για την ομάδα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους γιατί χωρίς αυτούς τίποτα από αυτά δεν θα είχε σημασία», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έστειλε μέσω instagram ο Αργεντινός προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς