18.1 C
Athens

Διάσειση, κάταγμα σε καρπό και μύτη από την επίθεση του Μπρίτζες στη σύζυγό του (pics)

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η σύζυγος του Μάιλς Μπρίτζες, που κατήγγειλε τον παίκτη των Χόρνετς για ενδοοικογενειακή βία.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο σταρ του ΝΒΑ συνελήφθη από την αστυνομία του Λος Άντζελες, καθώς η Μισέλ Τζόνσον τον κατήγγειλε για σωματική κακοποίηση, μπροστά μάλιστα στα μάτια των παιδιών τους.

NBA: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο Μάιλς Μπρίτζες

Ο 24χρονος φόργουορντ της Σάρλοτ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 20 Ιουλίου.

Η σύζυγος του Μπρίτζες και μητέρα των δύο παιδιών τους δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram που δείχνουν το σώμα της βαριά κακοποιημένο, κάνοντας λόγο για συνεχή κακοποίηση από τον παίκτη του NBA.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της, από την επίθεση υπέστη διάσειση, κάταγμα ρινικού οστού και καρπού, σπασμένο τύμπανο και μώλωπες στον λαιμό από στραγγαλισμό.

Οι Χόρνετς εξέδωσαν μια σύντομη δήλωση την Πέμπτη, στην οποία αναφέρουν: «Έχουμε επίγνωση της κατάστασης που αφορά τον Μάιλς Μπρίτζες. Βρισκόμαστε στη διαδικασία συλλογής πρόσθετων πληροφοριών. Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς