16.7 C
Athens

«Επικοινωνία Σάβιτς – Λεπενιώτη, η Παρτιζάν δεν έχει κινηθεί για Ντόρσεϊ»

Δημοσίευμα έγκυρου σέρβικου site αποκαλύπτει το περιεχόμενο της συνομιλίας του αθλητικού διευθυντή της Παρτιζάν με τον GM του Ολυμπιακού για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Σάβιτς να διαψεύδει πως οι Ασπρόμαυροι ενδιαφέρονται για τον παίκτη

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Ζόραν Σάβιτς τα δημοσιεύματα που θέλουν την Παρτιζάν να κινείται για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ που είναι ελεύθερος στην αγορά αυτή την περίοδο.

Σέρβικο δημοσίευμα του έγκυρου telesport.rs αποκαλύπτει πως ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη για να του διαμηνύσει πως δεν γνωρίζει καν τον μάνατζερ του ομογενούς γκαρντ και πως άλλος είναι ο σκοπός που κυκλοφορούν τέτοιες πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας περιμένουν την απάντηση του Ντόρσεϊ για νέο συμβόλαιο, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει οριστικά στο άμεσο χρονικό διάστημα.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Telesport, ο Αθλητικός Διευθυντής της Παρτιζάν, Ζόραν Σάβιτς, επικοινώνησε με τον GM του Ολυμπιακού, Νίκο Λεπενιώτη, με σκοπό να του γνωστοποιήσει πως δεν ξέρει καν ποιος είναι ο μάνατζερ του Τάιλερ Ντόρσεϊ και πως χρησιμοποιούν πληροφορίες για την Παρτιζάν και τις απολαβές του για να αυξήσουν το ποσό του συγκεκριμένου παίκτη. Μια εξαιρετικά όμορφη χειρονομία από τον Αθλητικό Διευθυντή των Ασπρόμαυρων που γνωρίζει καλά τι σημαίνει να αντιμετωπίζεις παιχνίδια των μάνατζερ», αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα που πλέον αναπαράγεται από μεγάλα site του εξωτερικού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς