16.6 C
Athens

Επίσημο: Ο Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ μετά από έναν χρόνο απουσίας

Τη φανέλα της Ίντερ φόρεσε ξανά ο Ρομέλου Λουκάκου και μετά από απουσία μόλις ενός έτους. Ο πρόεδρος των Νερατζούρι σε ένα ευφάνταστο VIDEO στον λογαριασμό του συλλόγου, καλωσόρισε τον Βέλγο επιθετικό που πέρασε τα ιατρικά τεστ και… πανευτυχής έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο ως δανεικός από την Τσέλσι.

Ο Λουκάκου υποσχέθηκε πολλά γκολ και ουσιαστικά παραδέχθηκε… εμμέσως με τη συγκεκριμένη επιστροφή το λάθος που έκανε το περασμένο καλοκαίρι, όταν και πίεσε τη διοίκηση των Νερατζούρι να δεχθεί την πρόταση της Τσέλσι για να τον παραχωρήσει.

Αυτό έγινε, με την Ίντερ να εισπράττει 115.000.000 ευρώ και τους Λονδρέζους έναν χρόνο μετά να… τραβούν τα μαλλιά τους αφού πέτυχε μόλις 15 γκολ και συνολικά έμοιαζε να μην μπορεί να αποδώσει υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ.

Η Ίντερ βέβαια έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τον Λουκάκου αφού με τα δικά του γκολ (24 στον αριθμό) έδωσε τον τίτλο της Serie A στους Νερατζούρι τη σεζόν 2020/2021 και μάλιστα δημιουργώντας ένα τρομερό δίδυμο με τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς