16.6 C
Athens

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – ΠΑΟΚ 0-4: Πρώτη γεύση από τους νέους και καλό ξεκίνημα στα φιλικά

Μπορεί να ήταν μόλις το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, μπορεί ο αντίπαλος να ήταν χαμηλής δυναμικότητας (13η στην Eredivisie) ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει να έμεινε αρκετά ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη διάθεση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο 4-0 απέναντι στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Οι Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας και Κουαλιάτα ξεκίνησαν βασικοί στο πρώτο μέρος, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε και ο Αντρέ Ρικάρντο που σκόραρε στο δεύτερο.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ στο 29′ με ωραίο πλασέ μετά τη σέντρα του Φιλίπε Σοάρες στη μεγαλύτερη φάση του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Συνολικά ευκαιρίες μεγάλες δεν υπήρξαν, με τους Ολλανδούς να έχουν δύο καλές στιγμές με τα σουτ του Μπέρντεν.

Μια ασυνεννοησία στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους έφερε προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ. Ο Λύρατζης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και προκάλεσε… ανησυχία, με τον στόπερ των Ολλανδών να σημειώνει αυτογκόλ.

Το τρίτο γκολ ήρθε με την κεφαλιά του Αντρέ Ρικάρντο στη σέντρα του Ελ Καντουρί από τα αριστερά και στο 69′ ο Κωνσταντέλιας διαμόρφωσε το τελικό 0-4 για έναν ΠΑΟΚ που ήταν άκρως αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς είχε δοκάρι στο 88′ με τον Στάινφελ, ενώ οι Ασπρόμαυροι περιμένουν να δουν την κατάσταση του Λευτέρη Λύρατζη που αποχώρησε τραυματίας.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Λάμπρου, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

Η ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τσόλακ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς