17.2 C
Athens

Χάλασε το deal της Παρί με τον Τσάβι Σίμονς, στην Αϊντχόφεν ο 19χρονος

Αλλαγή τελευταίας στιγμής στην υπόθεση ανανέωσης του Τσάβι Σίμονς στην Παρί. Ο 19χρονος Ολλανδός επρόκειτο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, ωστόσο το deal μεταξύ των δύο πλευρών χάλασε λίγο πριν τις υπογραφές, με αποτέλεσμα να βρεθεί… ουρανοκατέβατος στην Αϊντχόφεν.

«Μετά από τρία υπέροχα χρόνια στον σύλλογο, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Είμαι πολύ ευγνώμων στους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο το επιτελείο. Η PSG θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Για τους θαυμαστές: από τα βάθη της καρδιάς μου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σας αγαπώ!», έγραψε ο πολλά υποσχόμενος Ολλανδός διεθνής μέσος στα κοινωνικά δίκτυα, ως αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς την Παρί.

Οι Γάλλοι είχαν αποκτήσει τον Τσάβι Σίμονς από την Μπαρτσελόνα το 2019, σε ηλικία μόλις 16 ετών, καθώς η παρουσία του στη Βαρκελώνη δεν κύλησε όπως ο ίδιος περίμενε. Το συμβόλαιο του ταλαντούχου πιτσιρικά έληγε φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Eredivisie και την Αϊντχόφεν ως το 2027, με την ελπίδα να έχει περισσότερες ευκαιρίες να εξελιχθεί αγωνιζόμενος στην πρώτη ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς