17.2 C
Athens

Φενέρ βόλεϊ: Ξεκίνησε το στήσιμο του νέου ρόστερ με τον Πέριτς

Η Φενέρμπαχτσε φτιάχνει ένα ολοκαίνουργιο ρόστερ για να χτυπήσει τη Ζιράτ και τη Χάλκμπανκ που ξέφυγαν αγωνιστικά τα τελευταία δύο χρόνια. Ήδη η τούρκικη ομάδα αποχαιρέτησε τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο που έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν και οι Τόι, Γιατγκίν, Μπατούρ και Καγιά.

Ο πρώτος ακραίος που ανακοινώθηκε είναι ο Πάβλε Πέριτς. Ο ταλαντούχος Σέρβος ακραίος έχει εκπληκτικά φυσικά προσόντα, πολύ δυνατό σέρβις και καλά ποσοστά επιθετικά αλλά υστερεί στην υποδοχή και χάνει σε αυτοπεποίθηση όταν δεν του βγαίνει το ματς. Στον Ολυμπιακό ήταν μια επιλογή που δεν βγήκε, αλλά οι Τούρκοι που του προσέφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο, θεωρούν πως θα είναι αξιόπιστος κι αυτό μένει να φανεί στην πράξη.

Στο πλευρό του θα έχει σαφώς έναν ηγέτη όπως ο Αλεξάντρε Φερέιρα που αποχώρησε από την Κορέα μετά από δύο χρόνια και υπέγραψε στη Φενέρ (έχει αγωνιστεί στην Τουρκία τη διετία 2014-2016 αλλά με τη Ζιράτ) ενώ αποκτήθηκαν και οι Σάβας – Ταρακσί από την εγχώρια λίγκα για κέντρο και πάσα αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως η τούρκικη ομάδα έμαθε αντίπαλο στους «32» του CEV Cup κι αυτή θα είναι η ρουμάνικη Κραϊόβα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς