14.4 C
Athens

ΟΦΗ βόλεϊ: Αποκτήθηκε ο Καναδός ακραίος Τζάρεντ Τζάρβις

Ο Τζάρεντ Τζάρβις αποτελεί τον δεύτερο ξένο ακραίο του ΟΦΗ που μαζί με τον Ροντρίγκο Αμπράο θα επιχειρήσουν να ανεβάσουν επίπεδο τους Κρητικούς στη νέα σεζόν στη Volley League. Ο Καναδός την περασμένη σεζόν έπαιξε στο Ισραήλ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και αναδείχθηκε τέταρτος κορυφαίος σκόρερ και υποδοχέας.

«Τη δεύτερη φετινή μεταγραφή της, ανακοίνωσε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ. Απέκτησε τον 27χρονο (22/12/1995) ακραίο Καναδό ακραίο Jared Jarvis (Joey).

Ο Jarvis αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στο Ισραήλ με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ (2021-22), ενώ έχει παίξει και στη Γερμανία με την TV Rottenburg (2019-20). Έχει αγωνιστεί ακόμη στις ΗΠΑ με την Costa Mesa Stunners USA και στον Καναδά με την Team Canada Full Time Centre Canada (2018-19). Ο Jared Jarvis (Joey) έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και έτσι ενεργοποιήθηκε η συμφωνία του με τον ΟΦΗ, για ένα χρόνο.

Ο Jared Jarvis καρφώνει στα 3μ57 και μπλοκάρει στα 3μ35 και σύμφωνα με τον προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα, θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του, την ομάδα.

Είναι εξαιρετικός επιθετικός και πολύ καλός σέρβερ», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς