21.4 C
Athens

Πρίντεζης: Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από αγάπη

Η απουσία του Γιώργου Πρίντεζη δε θα είναι αισθητή μόνο στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και σε εκείνη του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η Euroleague τίμησε τον αρχηγό των Ερυθρολεύκων με ένα βίντεο, όπου μιλούν για την προσφορά του ο προπονητής της ομάδας και συμπαίκτες του, καθώς και ο ίδιος ο Πρίντεζης, που συγκινεί μιλώντας για τον δεσμό του με τον σύλλογο.

«Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από μικρός. Είχα πάντα όνειρο να έρθω εδώ, όχι για να πετύχω κάτι ή να πάρω τίτλους, έστω και για μία προπόνηση. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο ΣΕΦ με την πρώτη ομάδα ήταν απίστευτο, μέχρι τότε έβλεπα τους παίκτες από την τηλεόραση και από αφίσες», λέει ο Πρίντεζης, που… ορκίζεται πως δε βλέπει στο repeat το αξέχαστο πεταχτάρι του, χάρη στο οποίο ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης το 2012.

«Υπόσχομαι ότι το έχω δει λιγότερες φορές από ό,τι νομίζετε! Δεν μ’ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στο youtube. Όταν με ρωτάνε ποια στιγμή θα διάλεγα ως την καλύτερη στην καριέρα μου δε λέω το 2012, ακόμα και με τον τρόπο που κερδίσαμε, αλλά το 2013 γιατί κάναμε το back-to-back στην Euroleague. Αποδείξαμε ξανά πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ήταν απίθανη στιγμή, ειδικά για τους οπαδούς».

Ο θρυλικός αρχηγός των Ερυθρολεύκων χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό οικογένειά του και θεωρεί εαυτόν ευλογημένο που κατάφερε να πετύχει το παιδικό του όνειρο και ακόμα περισσότερα…

«Ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερη οικογένειά μου, δεν ξέρω καν αν μπορώ να το πω αυτό, περνώ περισσότερο χρόνο εδώ από ό,τι στο σπίτι μου. Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ, είναι κάτι παραπάνω από αγάπη. Βρίσκομαι εδώ περισσότερη από τη μισή ζωή μου, είμαι 37 και παίζω στον Ολυμπιακό 20 χρόνια. Σκεφτόμουν πάντα πως θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα πετύχαινα τόσα πολλά, ειδικά με την αγαπημένη μου ομάδα. Νιώθω ευλογημένος που επέλεξα να παίξω μπάσκετ, νιώθω ευλογημένος που έδωσα τα πάντα στο μπάσκετ και την ομάδα μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς