16.4 C
Athens

Η Αρμάνι ανακοίνωσε τον «μπόμπερ» Μπίλι Μπάρον

Το μεσημέρι της Τρίτης η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μπίλι Μπάρον για έναν χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη μια σεζόν. Ο Αμερικανός μπόμπερ φημίζεται για την ικανότητά του στο σκοράρισμα και ειδικά το μακρινό σουτ του, αλλά και για το ότι είναι… τσακωμένος με οτιδήποτε θυμίζει άμυνα!

Για έναν γκαρντ ύψους 1,88, το γεγονός πως πέρυσι στη Euroleague έκλεψε την μπάλα τέσσερις φορές όλες κι όλες(!) δεν είναι καθόλου κολακευτικό, όπως και το γεγονός πως κάνει κατά μέσο όρο ένα φάουλ ανά παιχνίδι.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπάρον είχε μέσο όρο με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 11,2 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 23 ματς στη EuroLeague, παίζοντας κάτι παραπάνω από 20 λεπτά ανά αγώνα.

Ο 31χρονος Αμερικανός μίλησε στο επίσημο σάιτ των πρωταθλητών Ιταλίας, τονίζοντας ότι ήταν πάντοτε στόχος του να παίξει σε αυτό το επίπεδο:

«Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στην ομάδα και θα γνωρίσουμε την ιταλική κουλτούρα. Είχα μία υπέροχη κουβέντα με τον κόουτς Μεσίνα τον οποίο σέβομαι, όπως επίσης και την Αρμάνι. Το να παίζω σε αυτό το επίπεδο ήταν πάντα στόχος μου και πλέον δεν θέλω τίποτα παραπάνω από το να βοηθήσω την ομάδα να φέρει τρόπαια. Θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχουμε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς