21.6 C
Athens

Καρφιά Μπέου σε Ιβάν Σαββίδη: Δεν διοικούνται από μακριά οι ομάδες, έχει ξεφύγει αγωνιστικά και διοικητικά ο Μαρινάκης

Ο Αχιλλέας Μπέος έριξε μπηχτές στον Ιβάν Σαββίδη για τον τρόπο που (δεν) διοικεί τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεφύγει αγωνιστικά και διοικητικά»

Ο Αχιλλέας Μπέος έβγαλε τα… σώψυχά του για ακόμα μια φορά, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομώνυμης ΠΑΕ ήταν και πάλι χειμαρρώδης, παίρνοντας για αρκετά θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας.

Αφού έριξε μπηχτές στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας πως οι ομάδες δεν διοικούνται από μακριά (κι αν διοικούνται, επιλέγονται άνθρωποι με εμπειρία και ικανότητα), ξεκαθάρισε πως «ο Μαρινάκης έχει ξεφύγει αγωνιστικά και διοικητικά», ενώ αναφέρθηκε και στη δικαίωση του Άρη από την UEFA, ισχυριζόμενος πως αυτή ήρθε μετά από παρέμβαση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά…

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στον ρ/σ Metropolis ο Αχιλλέας Μπέος:

Για τη δήλωση με τις φουστανέλες: «Έχω μάθει να κοιτάω μπροστά. Υπάρχει μια πικρία. Όταν δίνεις τα χέρια με κάποιους ανθρώπους και μετά γίνεται κάτι άλλο, υπάρχει απογοήτευση. Η ζωή είναι ένα σχολείο, μου είχε πει κάποιος στην Αμερική. Καλή τύχη σε όλους. Όλοι κρινόμαστε. Δεν θα σχολιάσω γιατί άλλαξαν τη γνώμη τους. Όλοι κρινόμαστε με τις πράξεις και τα έργα μας. Η πορεία θα δείξει.

Θεωρούσα ότι αν κάποιες ομάδες γίνουν μια γροθιά για το καλό του ποδοσφαίρου θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Τώρα, καλή τύχη. Είμαι θυμωμένος με τον Παπαϊωάννου. Απέσυρε την υποψηφιότητα του, πούλησε άτομα και δεν εκτέθηκε ο Αλαφούζος που θα έπρεπε να ψηφίσει Μαρινάκη».

Για τις φήμες περί στήριξης της κυβέρνησης σε Μαρινάκη: «Δεν το ξέρω αυτό. Εμένα δεν με πήρε κάποιος. Όποιος παράγοντας δέχθηκε πολιτική παρέμβαση ας βγει να το πει».

Για την προεδρία Μαρινάκη: «Υπάρχει ένα στοίχημα από πλευράς Μαρινάκη. Έχει να αποδείξει ότι αυτός είναι το άλφα και το ωμέγα ώστε να ενώσει τις δυνάμεις για το καλό του ποδοσφαίρου. Αν το κάνει θα του βγάλω το καπέλο. Κρατάω κάποιες επιφυλάξεις πάντως. Στην Ελλάδα τους όρους τους βάζει αυτός που ελέγχει την ΕΠΟ. Λυπάμαι πολύ αν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Διαφορετικά ελάτε να σπάσουμε αυγά, να κάνουμε ομελέτα».

Για το αν είναι ήττα Σαββίδη – Μελισσανίδη η εκλογή Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης έχει ξεφύγει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο πολύ. Δεν έχασε το πρωτάθλημα με ομάδα που σερνόταν πέρυσι, τα άλλα τα πήρε γιατί ήταν καλύτερος. Οι ομάδες δεν διοικούνται από μακριά και αν διοικούνται, επιλέγονται άνθρωποι με εμπειρία και ικανότητα. Ο Ιβάν είναι ένας άνθρωπος που άλλαξε τον ΠΑΟΚ προς το καλύτερο αλλά το τελευταίο διάστημα είναι και δεν είναι. Αυτό φυσικά και θα έχει επιπτώσεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ξέρει καλύτερα εκείνος, όμως. Θα ήθελα ενεργούς Σαββίδη και Μελισσανίδη».

Για τη δικαίωση του Άρη: «Πού το είδες αυτό; Έγινε πολιτική παρέμβαση από το εξωτερικό από παράγοντα που είναι Αρειανός. Ναι, από τον Σχοινά. Έγινε κανένας έλεγχος από την UEFA; Είπε απλά να δοθεί η άδεια. Τίποτα δεν είδαν. Αν τα έβλεπαν, Παναγιά βοήθεια. Δικαίως κέρδισε τους βαθμούς μέσα στο γήπεδο ο Άρης αλλά δεν μπορεί από τους 14 φακέλους να υπάρχουν άλλοι νόμοι για τη μια ομάδα. Δείτε τη φωτογραφία του Καρυπίδη μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ήταν χαρούμενος, είχε πάρει το πράσινο φως. Καλή τύχη λοιπόν στον Άρη. Αν ψάχνετε για μ@λ@κες, ψάξτε αλλού».

Για τη φιλία με Καρυπίδη: «Τα φιλαράκια παύουν να υπάρχουν όταν εμπλέκονται οικογένειες και προσωπικά δεδομένα. Ενόχλησε τον γιο μου και την επιχείρηση του. Δεν τους τιμά αυτό. Δεν τους λένε άδικα με αυτό το προσωνύμιο… Ένα γεια έχουμε, δεν χρειάζεται κάτι άλλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς