22.9 C
Athens

Challenge Cup: Απευθείας στους «32» ο Ολυμπιακός, με Σπαρτάκ Μιγιάβα στους «64» ο ΠΑΟ

Με τον νικητή του ζευγαριού Κομάρνο – Τίρανα θα τεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός στο Challenge Cup. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο έβγαλε έναν βατό αντίπαλο για τους Ερυθρόλευκους οι οποίοι θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν αντιμετώπισαν την Κομάρνο στα προκριματικά του CEV Champions League και την απέκλεισαν με δύο νίκες (1-3 στη Σλοβακία και 3-0 στο Ρέντη).

Μάλιστα η κληρωτίδα έκανε μεγάλο δώρο στους Ερυθρολεύκους που θα παίξουν κατευθείαν στη φάση των «32» (με την Κομάρνο να είναι το φαβορί). Το πρώτο ματς θα γίνει εκτός έδρας (8, 9 ή 10 Νοεμβρίου) και ο επαναληπτικός στο Ρέντη μια εβδομάδα αργότερα.

Εύκολο έργο έχει ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός καθώς στη φάση των «64» θα αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ Μιγιάβα που το ρόστερ της αποτελείται από Σλοβάκους. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 18 Οκτωβρίου.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Νέιφελς η οποία κατέκτησε την 5η θέση του ελβετικού πρωταθλήματος μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ. Στη Νέιφελς αγωνίζεται ο άλλοτε κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Λεάντρο Μεχία. Ο Μίλων που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Χάποελ Μάτε-Άσερ Άκο. Aναμφίβολα μια δύσκολη κλήρωση για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που εκτός από το ταξίδι που έχει να κάνει, θα αντιμετωπίσει τη δευτεραθλήτρια και φιναλίστ του πρωταθλήματος Ισραήλ.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ:

Ολυμπιακός – Νικητής από το Κομάρνο – Τίρανα (φάση των 32)

Παναθηναϊκός – Σπαρτάκ Μιγιάβα (φάση των 64)

ΠΑΟΚ – Νέιφελς (φάση των 64)

Μίλων – Χάποελ Μάτε-Άσερ Άκο (φάση των 64)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς