20.2 C
Athens

Ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Βουλγαρίας ο Βεζένκοβ

Πρόωρο τέλος στις λιγοστές διακοπές του έβαλε ο Σάσα Βεζένκοβ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μόλις δύο εβδομάδες μετά την κατάκτηση του νταμπλ με τους Πειραιώτες άφησε τα μαγιό κι έβαλα ξανά τα σορτσάκια προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Βουλγαρίας ενόψει των προκριματικών «παραθύρων» της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο άσος των νταμπλούχων Ελλάδας και μέλος της καλύτερης φετινής πεντάδας στη Euroleague θα δώσει το «παρών» στην αυριανή πρώτη προπόνηση της εθνικής του ομάδας με φόντο τους αγώνες κόντρα σε Λιθουανία (1/7) και Βόσνια Ερζεγοβίνη (4/7), στους οποίους θα έχει ηγετικό ρόλο.

«Περιμένουμε το απόγευμα τον Σάσα και την Τρίτη το πρωί θα ξεκινήσει προπονήσεις. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Μπορεί ο χρόνος να μην είναι αρκετός, μέχρι τα ματς, αλλά πιστεύω ότι θα εγκλιματιστεί γρήγορα. Θα κάνουμε πέντε προπονήσεις, αλλά δεν θα είναι όλες ομαδικές. Χρειάζεται φυσικά να γίνει δουλειά και στην τακτική. Αλλά, δεν παραπονιέμαι για την κατάσταση αυτή. Έχει πολύ μεγάλη μπασκετική αντίληψη και θα ενσωματωθεί γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Βεζένκοβ ο προπονητής της Βουλγαρίας, Ρόσεν Μπαρτσόφσκι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς