23.8 C
Athens

Ντάντας: Είμαι λίγο διαφορετικός ποδοσφαιριστής από τα συνηθισμένα

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε ο Τιάγκο Ντάντας. Ο 21χρονος Πορτογάλος μέσος, ο οποίος μετακομίζει στην Τούμπα για ένα έτος με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα, μίλησε στο επίσημο κανάλι των Ασπρόμαυρων.

Αρχικά, ο γεννημένος στη Λισσαβόνα ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Νιώθω πραγματικά υπέροχα. Έφτασα την Παρασκευή (24/6) και πραγματικά το απολαμβάνω. Ανυπομονώ να προπονούμαι και να παίζω γι’ αυτό το μεγάλο σύλλογο. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι εδώ τους οποίους γνωρίζω καλά. Ξέρω επίσης και τον Ζοσέ Μπότο, αλλά φυσικά και τον Φιλίπε Σοάρες που παίζαμε μαζί όταν ήμασταν 4-5 χρονών. Έχουμε πολύ καλή σχέση και ήταν κομβικός παράγοντας στην απόφαση μου να έρθω».

Εν συνεχεία, ο μέχρι πρότινος μέσος της Τοντέλα μίλησε για τους στόχους της ομάδας: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω πως πρέπει να βλέπουμε μπροστά, να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα στην προετοιμασία και από εκεί και πέρα να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να δούμε στο φινάλε πού μπορούμε να φτάσουμε».

Όσον αφορά τον εαυτό του, ο Ντάντας επεσήμανε: «Νομίζω πως είμαι λίγο διαφορετικός από τα συνηθισμένα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι πιο ψηλοί και δυνατοί από εμένα. Εγώ μπορεί να είμαι αδύνατος, αλλά έχω καλή τεχνική. Πιστεύω σε όλους αρέσει να βλέπουν παίκτες όπως εγώ. Θέλω να έχω τη μπάλα, να ελέγχω το παιχνίδι, να βγαίνω μπροστά, να σκοράρω».

Και κατέληξε δίνοντας μία υπόσχεση: «Νομίζω πως μπορώ να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Θα με βοηθήσουν πολύ οι συμπατριώτες μου. Θα έχουμε μια καλή σεζόν. Στον κόσμο θέλω να πω ότι θα κάνω τα πάντα γι’ αυτούς, για το κλαμπ και ελπίζω να με απολαύσουν στο γήπεδο και να τους αρέσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς