21 C
Athens

Λαμόνικα για την επίθεση που δέχθηκε μετά το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: «Δεν σχετίζω ό,τι έγινε με το παιχνίδι»

Ο Λουίτζι Λαμόνικα αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στην καριέρα του και σε μια μακροσκελή συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική MARCA έκανε μια αναδρομή στην καριέρα του ενθυμούμενος όμως και δυσάρεστα περιστατικά όπως την επίθεση που δέχθηκε όταν βρισκόταν σε ταξί μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα τον Φεβρουάριο του 2020 (81-92 το τελικό σκορ).

Ο Ιταλός διαιτητής υποστήριξε πως δεν πιστεύει ότι το συγκεκριμένο συμβάν σχετίζεται με την αναμέτρηση ωστόσο τόνισε πως δεν θα μάθει ποτέ γιατί του έγινε επίθεση από αγνώστους.

«Δεν σχετίζω αυτό το επεισόδιο με το παιχνίδι, αλλά με κάτι άλλο που μάλλον δεν θα μάθω ποτέ. Ήμασταν ήδη έξω από το γήπεδο και είχαμε φύγει. Ναι μεν έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά εκείνη την ώρα υπήρχε μια ιδιαίτερη κατάσταση μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και της ομάδας.

Δεν νομίζω ότι οφείλεται στο αποτέλεσμα του αγώνα. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός έχασε το ματς, κανείς δεν μας είπε τίποτα, κανένας φίλαθλος δεν μας επέπληξε, ούτε συναντήσαμε κάποια περίεργη κατάσταση κατά την αποχώρησή μας. Θυμάμαι έξω από τα αποδυτήρια ότι υπήρχαν οπαδοί οι οποίοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες, με εμάς, οπότε δεν μπορούσα να φανταστώ εκείνη τη στιγμή τι θα γινόταν μετά», υποστήριξε στη συνέντευξή του στη MARCA.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς