16.4 C
Athens

Ζινκερνάγκελ: Για μένα ο Ολυμπιακός ήταν πάντα καταπληκτικός, να παίξω ελκυστικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο

Ο Δανός επιθετικός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του σε έναν καταπληκτικό σύλλογο με «τρελούς» φιλάθλους όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό τονίζοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά από το στυλ παιχνιδιού του

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ αποτελεί κι επίσημα παίκτη του Ολυμπιακού από την περασμένη Παρασκευή με τον Δανό μεσοεπιθετικό να ενσωματώνεται άμεσα με την υπόλοιπη αποστολή των Ερυθρολεύκων στην Αυστρία ώστε να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής πιθανότατα στο αυριανό (27/6) φιλικό με την Κρακόβια.

Ο Δανός επιθετικός έγινε αμέσως μέρος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας όντας συνεχώς ευδιάθετος και χαμογελαστός με την κάμερα του Olympiacos TV να ακολουθεί τα πρώτα του βήματα ως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας και να αποσπά τις πρώτες του δηλώσεις.

Σε αυτές ο «Ζινκε» παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του σε έναν καταπληκτικό σύλλογο με «τρελούς» φιλάθλους όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό τονίζοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά από το στυλ παιχνιδιού του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Για εμένα ο Ολυμπιακός πάντα ήταν καταπληκτικός, διάσημος για τα πρωταθλήματα και για το ότι παίζει στο Champions League και είναι ένας μεγάλος σύλλογος», ανέφερε αρχικά.

Για το πώς πείστηκε: «Πιθανότατα η ιστορία, το Champions League και τα 47 πρωταθλήματα που έχει. Φυσικά επίσης η πόλη, οι φίλαθλοι καθώς έχω ακούσει πολλά για τους υπέροχους, τρελούς φιλάθλους. Έτσι όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήμουν πολύ χαρούμενος και ήταν για μένα εύκολο».

«Ευελπιστώ ότι θα δείξω στους φιλάθλους ότι μπορώ να παίξω επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο και να δημιουργώ ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου ώστε να σκοράρουν γκολ, θέλω να είμαι δημιουργικός και να παίξω επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Μου αρέσει να δημιουργώ και να δίνω ασίστ στους επιθετικούς και στους άλλους συμπαίκτες μου, πάντα προσπαθώ να δίνω τη σωστή πάσα ώστε να σουτάρουν, όλα γίνονται για την ομάδα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα προσόντα μου.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε εσάς, τους φιλάθλους μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς