16.4 C
Athens

«Κοντά σε συμφωνία με την Ντεμίρσπορ ο Ονιεκούρου»

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Τουρκία ο Χένρι Ονιεκούρου θα επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν αφού έχει έρθει σε συμφωνία με την Άδανα Ντεμίρσπορ, με τον Ολυμπιακό να μην δέχεται κάτι λιγότερο από 5 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Τουρκία ο Χένρι Ονιεκούρου θα επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν αφού έχει έρθει σε συμφωνία με την Άδανα Ντεμίρσπορ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Μάριο Μπαλοτέλι και από φέτος ο Μπαντού Εντιαγέ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται εδώ και καιρό για την παραχώρηση του Νιγηριανού άσου, ωστόσο δεν έχει ακόμα κάποια δελεαστική πρόταση στα χέρια του, γεγονός που δυσκολεύει το έργο του αναφορικά με την πώληση ενός παίκτη που δεν δικαιολόγησε τη σεζόν που μας πέρασε το «βαρύ» συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ονιεκούρου, όπως γράφεται στην Τουρκία, απασχολεί κυρίως ομάδες από τη γείτονα χώρα και το φαβορί για την υπογραφή του τη δεδομένη χρονική περίοδο φαίνεται να είναι η Ντέμιρσπορ, που βέβαια δύσκολα θα πλησιάσει την προσφορά των 5 εκατ. ευρώ, ποσό που αξιώνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για τον 25χρονο εξτρέμ.

Πάντως είναι ξεκάθαρο πως σε περίπτωση που δεν φτάσει στα χέρια του Ολυμπιακού κάποια ικανοποιητική -σε οικονομικά δεδομένα- πρόταση για τον Ονιεκούρου, τότε θα παρθεί η απόφαση να παραχωρηθεί ως δανεικός τη φετινή σεζόν ώστε να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ και η ομάδα να απαλλαγεί σε μεγάλο βαθμό από το συμβόλαιό του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς