25.9 C
Athens

Η ΑΕΚ μπαίνει «σφήνα» για την απόκτηση του Γκατσίνοβιτς σύμφωνα με το Kicker

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό η ΑΕΚ θέλει να «κλέψει» τον Γκατσίνοβιτς από τον Παναθηναϊκό αποκτώντας τον με κανονική μεταγραφή από την Χόφενχαϊμ

Μία είδηση που αλλάζει τα δεδομένα για το μέλλον του Μίγιατ Γκατσίνοβιτς στην Ελλάδα παρουσιάζει με σημερινό (26/6) δημοσίευμά του το «Kicker».

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό ο Σέρβος μέσος βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της ΑΕΚ που παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί στο σήμερα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Χόφενχαϊμ, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο Παναθηναϊκός με τα οικονομικά δεδομένα που του επέβαλε η γερμανική ομάδα.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Χόφενχαϊμ για τη μεταγραφή του Γκατσίνοβιτς από το φετινό καλοκαίρι, με τις συζητήσεις να προχωρούν από τη στιγμή που δεν πρόκειται για δανεισμό.

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με τον Γκατσίνοβιτς αφού αποτελεί μεταγραφικό πόθο του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του τη σεζόν που μας πέρασε με τον Παναθηναϊκό (15 στο σύνολο), με τον οποίο κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς