19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Η οριστική συμφωνία με Αμπουμπακάρ Καμαρά και η αναμονή για Σκάρπα

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο των μεταγραφικών του κινήσεων θέλοντας να κλείσει τον Ιούνιο με τουλάχιστον 5 ποιοτικές προσθήκες σε κομβικές θέσεις

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα τον πρώτο κύκλο των μεταγραφών του κλείνοντας τον Ιούνιο με 5 ποιοτικές προσθήκες σε όλες τις θέσεις που το χρειαζόταν.

Αλίγιαγκιτς, Άβιλα και Ζινκερνάγκελ βρίσκονται ήδη στο ρόστερ των Πειραιωτών με τους δύο εξ’ αυτών (Άβιλα, Ζινκερνάγκελ) να ενσωματώνονται άμεσα με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία, ενώ τόσο ο Βρσάλικο όσο και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται να πάρουν το αεροπλάνο για την Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σε ό,τι αφορά τον Κροάτη μπακ λογικά θα βρίσκεται στη χώρα μας την ερχόμενη Τετάρτη (29/6) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που έχει σταματήσει να προπονείται με τον Άρη περιμένει απλά το τελικό «οκ» για να ετοιμάσει βαλίτσες με προορισμό τον Πειραιά, σε μία συμφωνία που βρίσκεται στο τελικό της στάδιο μετά την απόφαση της Φούλαμ να μην κινηθεί για την επαναφορά του Μαυριτανού άσου στο Νησί, καθότι δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Καμαρά είναι πλέον δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τους Κίτρινους έπειτα από μία σεζόν με 10 γκολ και 4 ασίστ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν σε μία ξεκάθαρη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναφορικά με τον Γκουστάβο Σκάρπα, οι Πειραιώτες εξακολουθούν να ασχολούνται «ζωηρά» με την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου, με την Παλμέιρας πάντως να μη κάνει πίσω σε ό,τι αφορά την πώλησή του ακόμα κι αν κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο τον ερχόμενο Γενάρη.

Εκεί στοχεύει και ο Ολυμπιακός, καθώς σε περίπτωση που δεν καταφέρει να τον «κλείσει» από τώρα θέλει να τον «καπαρώσει» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου δίχως να καταθέσει χρήματα στην ομάδα του Άμπελ Φερέιρα.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς