19.3 C
Athens

Μασούρας: Κάθε παιχνίδι και καλύτεροι για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα και από τις λίγες στην Ευρώπη που μέχρι τις 26 Ιουνίου έχουν δώσει ήδη δύο φιλικές αναμετρήσεις συνεχίζοντας με πλήρεις ρυθμούς την καλοκαιρινή του προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και πρωτίστως των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ χθες στην πρώτη τους ανεπίσημη νίκη στη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Μασούρα να υπογραμμίζει τη σημασία της βελτίωσης σε κάθε παιχνίδι με φόντο το πρώτο επίσημο ματς στις 20 Ιουλίου στο Ισραήλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα φιλικό προετοιμασίας, το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε στην Αυστρία, θεωρώ ότι τα πήγαμε καλύτερα και αυτός είναι ο στόχος μας, παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, να παίρνουμε τις κατάλληλες ανάσες και να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που χρειάζεται.

Το να αποκτάς ρυθμό από αυτά τα παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς, να υπάρχει ο κατάλληλος ρυθμός για να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Μασούρας.

Για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα: «Συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως πρέπει, θα δουλέψουμε αρκετά εδώ στην Αυστρία. Θα παίξουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, καθυστερούν τα ματς με την Μακάμπι έχουμε δουλειά μπροστά μας, μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο. Προφανώς είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, σε μία κλήρωση τέτοια ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει τον σκοπό του».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς