24.6 C
Athens

Gazzetta Dello Sport: Ο Μέντες πρότεινε τον Ρονάλντο στη Ρόμα του Μουρίνιο!

Ο Πορτογάλος αστέρας δείχνει ξενερωμένος από τα όσα έζησε στην πρώτη σεζόν της επιστροφής του στη Γιουνάιτεντ και ο Ζόρζε Μέντες φαίνεται να έχει πιάσει δουλειά με φόντο τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του CR7

«Φωτιά» σε όλα τα σενάρια για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε να βάλει δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport στην Ιταλία, που κάνει λόγο για προσέγγιση της πλευράς του Πορτογάλου σούπερ σταρ μέσω του ατζέντη του στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η έγκυρη ιταλική εφημερίδα ο Ζόρζε Μέντες είναι αυτός που διαμεσολάβησε ώστε να γίνει μία πρώτη επαφή του πελάτη του με τους Ρωμαίους, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να αφήσει από φέτος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023.

Πάντως, ο CR7 δείχνει… ξενερωμένος από τα όσα έζησε πέρυσι με τους «Κόκκινους Διαβόλους» στο Νησί κάτι που τον απομακρύνει αρκετά από το σενάριο παραμονής στο «Όλντ Τράφορντ» και τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Ρόμα δεν ήταν η μόνη ομάδα με την οποία ήρθε σε επαφή ο Ρονάλντο μέσω του Μέντες, καθώς είχε προηγηθεί και συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς