21.4 C
Athens

Η Αλ Φατέχ του Δώνη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Βέλεθ

Οι Άραβες της Αλ Φατέχ επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά για τον Ισπανό στόπερ των Πρασίνων, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα πίεζε για τη μεταγραφή του που όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες

Η Αλ Φατέχ από τη Σαουδική Αραβία, ομάδα στην οποία εργάζεται εδώ και περίπου 6 μήνες ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται, πλέον, μία ανάσα από την απόκτηση του Φραν Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό με ένα ποσό που θα «αγγίζει» τις 800.000 ευρώ.

Οι Άραβες της Αλ Φατέχ επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά για τον Ισπανό στόπερ των Πρασίνων, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα πίεζε για τη μεταγραφή του που όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός έχει πει το «ναι» στην Αλ Φατέχ μετά και την τελευταία προσφορά των 800 χιλ. ευρώ και πλέον απομένουν μόνο μερικά διαδικαστικά για να γίνει επίσημο το deal και ο Βέλεθ να αποχαιρετήσει οριστικά την Ελλάδα μετά από 4 χρόνια σε Άρη και Παναθηναϊκό.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023 με το «τριφύλλι» όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει βαλίτσες για την Σαουδική Αραβία και ο Παναθηναϊκός βγαίνει στην αγορά για την άμεση εύρεση του αντικαταστάτη του.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς