20.9 C
Athens

Η Sun αποκαλύπτει την πρόθεση της Λίβερπουλ να βάλει πωλητήριο στον Σαλάχ!

Μία ακόμη «βόμβα» αποχώρησης είναι πιθανό να σκάσει φέτος στο λιμάνι του Λίβερπουλ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun το οποίο αναπαράγεται σε αρκετά Μέσα της Αγγλίας οι Ρεντς έχουν σκοπό μετά τον Μανέ να πουλήσουν και τον Μοχάμεντ Σαλάχ το φετινό καλοκαίρι, καθώς όπως τονίζεται οι οικονομικές απαιτήσεις του Αιγύπτιου αστέρα για την προοπτική της ανανέωσης του συμβολαίου του ξεπερνούν τα «μπορώ» της διοίκησης των Κόκκινων.

Η Sun κάνει λόγο για δεδομένη επιθυμία της Λίβερπουλ να βάλει πωλητήριο στον Σαλάχ από το φετινό καλοκαίρι ώστε να μην κινδυνέψει να τον χάσει ως ελεύθερο την επόμενη σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιο του Αιγύπτιου επιθετικού.

Πάντως, ξέχωρα με το τι αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η πλευρά του Σαλάχ δεν επιβεβαιώνει τίποτα από όλα αυτά, με τον 30χρονο σταρ να αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του πως είναι χαρούμενος στο Άνφιλντ και θα συνεχίσει σίγουρα για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν στους Ρεντς.

Εφόσον ισχύσει το δημοσίευμα της Sun, τότε όποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον Σαλάχ θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 75 εκατομμύρια ευρώ στην Λίβερπουλ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παραμονεύει στη γωνία θέλοντας να «ρεφάρει» μετά τις μεταγραφικές αποτυχίες με Εμπαπέ και Χάαλαντ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς