19.7 C
Athens

Άρης: Ο Λούκας Αϊχάδο στην κορυφή της λίστας για το δεξί άκρο της άμυνας

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό δεξιό μπακ Λούκας Αϊχάδο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Άρης προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Οι Κίτρινοι που πλέον έχουν μονάχα τον Σαλέμ Εμπακατά ως επιλογή για τα δεξιά στην άμυνα έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Αϊχάδο ο οποίος αγωνίζεται από το 2013 μέχρι σήμερα στην Ρεάλ Οβιέδο έχοντας καταγράψει συνολικά 77 συμμετοχές στην β’ κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την ισπανική ομάδα, ωστόσο επιθυμία του φαίνεται να είναι η δοκιμασία σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα της Ευρώπης και η παρουσία του Άρη στα προκριματικά του Conference League δείχνει να τον δελεάζει αρκετά.

Μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ώρες αν η προκειμένη περίπτωση προχωρήσει ή μείνει στάσιμη, με δεδομένο ότι οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν έναν δεξί μπακ μέχρι την αναχώρηση τους για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς