19.8 C
Athens

Ελ Αραμπί: Τα φιλικά μας δίνουν ρυθμό, θα είμαστε έτοιμοι για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα

Ο Μαροκινός στράικερ τόνισε πως μέσα από τα φιλικά ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον προαπαιτούμενο ρυθμό ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στα πρώτα επίσημα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς την προετοιμασία του στην Αυστρία δίνοντας ήδη το πρώτο του φιλικό χθες κόντρα στη Ριντ.

Η ήττα με 2-0 δεν σημαίνει και πολλά καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς -ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο- πειραματίστηκε αρκετά με πρόσωπα και διατάξεις δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που έχουν πράγματα να αποδείξουν.

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν απόψε (19:00) κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να τονίζει μέσα από την κάμερα του Olympiacos ΤV ότι αυτές οι αναμετρήσεις δίνουν ρυθμό στην ομάδα ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη ενόψει του πρώτου προκριματικού για το Champions League απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαροκινού στράικερ που για ακόμη μία φορά υπογράμμισε το πόσο χαρούμενος είναι για την ανανέωση του συμβολαίου του και την παραμονή μέχρι το 2024 στον Πειραιά:

Για την έως τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Είμαι χαρούμενος που ήρθαμε στην Αυστρία, όπου η θερμοκρασία είναι διαφορετική από την Ελλάδα. Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι μας, χάσαμε αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε μια καλή προπόνηση, μετά από την προπόνηση που κάναμε το πρωί. Θα κάνουμε πολλά παιχνίδια που θα μας δώσουν ρυθμό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τη Φορτούνα Ντισελντορφ και έτσι προετοιμαζόμαστε.

Η θερμοκρασία εδώ είναι καλύτερη από την Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες που έχουν έρθει και πρέπει να τους υποδεχτούμε, να ιδρώσουμε, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά πριν παίξουμε τα πιο καθοριστικά παιχνίδια».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα: «Έχουμε ακόμη ένα μήνα δουλειάς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, ο προπονητής έχει προγραμματίσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, επομένως πιστεύω ότι με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις προπονήσεις θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο προκριματικό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω την περιπέτεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με υποστηρίζουν, ελπίζω ότι φέτος θα έχουμε πολλές καλές στιγμές, τους χρειαζόμαστε και ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στους στόχους που έχουμε όλοι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς