16.6 C
Athens

Επίσημο: Στον Ιωνικό για τρία χρόνια ο Περλέσι

Συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον Ιωνικό υπέγραψε ο Αρμάντο Περλέσι. Ο 19χρονος Αλβανός τερματοφύλακας θα πλαισιώσει τον Λευτέρη Χουτεσιώτη προερχόμενος από μια καλή σεζόν στη Super League 2 με τη φανέλα των Τρικάλων.

Οι άνθρωποι του Ιωνικού επενδύουν στον πρώην τερματοφύλακα της Τέουτα γνωρίζοντας πως αποτελεί ένα πολύ καλό πρότζεκτ για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αρμάντο Περλέσι, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Αρμάντο είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αλβανία. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα των Τρικάλων, όντας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν. Έγραψε 14 συμμετοχές, όλες ως βασικός στην Super League 2 και μαγνήτισε το βλέμμα αρκετών συλλόγων με τις εμφανίσεις του. Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί στην αλβανική Τέουτα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αρμάντο Περλέσι προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, το επιτελείο και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλέψω σκληρά για να ανταμείψω την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου».

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Αρμάντο Περλέσι και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς