16.7 C
Athens

Η ΕΟΚ αντιδρά και συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. μετά τη νέα παράταση στις αδειοδοτήσεις από τον ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ μέσω του προέδρου του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου επιμένει στις παρατάσεις αναφορικά με το ζήτημα των αδειοδοτήσεων για τις 4 ομάδες (ΑΕΚ, Άρης, Απόλλων Πάτρας και Λάρισα) που δεν κατέθεσαν πλήρη φάκελο, κάτι που εξακολουθεί να βρίσκει αντίθετη την ΕΟΚ που πάει με το γράμμα του νόμου

Ο ΕΣΑΚΕ μέσω του προέδρου του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου επιμένει στις παρατάσεις αναφορικά με το ζήτημα των αδειοδοτήσεων για τις 4 ομάδες (ΑΕΚ, Άρης, Απόλλων Πάτρας και Λάρισα) που δεν κατέθεσαν πλήρη φάκελο μέχρι τη λήξη της διορίας και η ΕΟΚ αντιδρά καθώς θεωρεί την όλη διαδικασία παράνομη!

Μετά και το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ πάρθηκε η απόφαση να δοθεί νέα παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου στις 4 παραπάνω ομάδες όσον αφορά το θέμα των αδειοδότησεων κάτι που δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνη την ΕΟΚ, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. το Σάββατο (25/6) για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, ακόμα κι αν δεν αποτελεί ζήτημα της Ομοσπονδίας.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Λιόλιος στην συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Τρίτη η ΕΟΚ είχε υπογράψει ως εγγυήτρια στο προηγούμενο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα και από τη στιγμή που δεν ακολουθείται το γράμμα του νόμου οφείλει να παρέμβει.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς