18.9 C
Athens

Νέος πρόεδρος της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιστρέφει έπειτα από 11 χρόνια στην προεδρία της Super League, καθώς μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Πανουργιά Παπαϊωάννου συγκέντρωσε εννιά θετικές ψήφους, με 5 ΠΑΕ να παραδίδουν λευκά δελτία

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι οριστικά εδώ και λίγα λεπτά ο νέος πρόεδρος της Super League, επιστρέφοντας στον προεδρικό θώκο της Λίγκας 11 χρόνια μετά την τελευταία του θητεία (2010-11).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου που ήταν ο μόνος συνυποψήφιος απέσυρε την υποψηφιότητά του μετά την ξαφνική είδηση της διεκδίκησης της θέσης του προέδρου από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που αυτομάτως κέρδισε την εκλογική διαδικασία προτού καν αυτή ξεκινήσει! Τελικώς κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. που ακολούθησε στη Λίγκα ο Β. Μαρινάκης εξελέγη πρόεδρους με 9 θετικές ψήφους, ενώ 5 ΠΑΕ κατέθεσαν «λευκό» και 1 απών.

Έτσι, μετά τον Γιώργο Μποροβήλο ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας θα παραλάβει την σκυτάλη της προεδρίας στη Super League 1 για τα επόμενα δύο χρόνια, έναν ρόλο που είχε αναλάβει και τη σεζόν 2010-11, μία χρονιά μετά την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού.

Το επίσημο αποτέλεσμα έγινε γνωστό λίγο μετά τις 15:00, ωστόσο όπως ενημερωθήκατε από τον ΑΘΛΟ ήταν δεδομένο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίζει δίχως αντίπαλο, αφού μόνο στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμίας -που έμοιαζε ως το φαβορί για την προεδρία μέχρι το πρωί της Παρασκευής- έσπευσε να αποσύρει τη δική του.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς