20.9 C
Athens

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διεκδικεί την προεδρία της Super League

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας βγαίνει μπροστά και καταθέτει ξαφνική υποψηφιότητα για την προεδρία στη Super League

Μπορεί ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου να φάνταζε ως ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Super League, ωστόσο μία ανατροπή των τελευταίων ωρών και μόλις 3 ώρες πριν το κρίσιμο Δ.Σ. της Λίγκας για την ανάδειξη του νέου προέδρου φέρνει στο προσκήνιο και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη!

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας βγαίνει μπροστά και καταθέτει ξαφνική υποψηφιότητα ώστε να αναλάβει τα ηνία της προεδρίας στη Super League από τον Γιώργο Μποροβήλο, που δεδομένα αποχωρεί από τη θέση.

Μόνος του αντίπαλος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που αξίζει να σημειωθεί ότι φαίνεται να έχει την στήριξη τουλάχιστον 7 ΠΑΕ που στο Δ.Σ. της περασμένης Τετάρτης ξεκαθάρισαν ότι δεν θα δεχθούν για πρόεδρο οποιονδήποτε παράγοντα από το BIG-5 του πρωταθλήματος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς