18.3 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ακραίο τουρκικό σενάριο για ανταλλαγή Τσόλακ με Πέλκα

Στην Τουρκία το έχουν ως «έθιμο» σε κάθε μεταγραφική περίοδο να ασχολούνται περισσότερο με τις ελληνικές ομάδας παρά με τις τούρκικες και αυτό γίνεται σαφές και φέτος.

Μετά τα σενάρια για «ζωηρό» ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Τικίνιο και της Μπεσίκτας για Ονικεκούρου, αυτή τη φορά στο «κάδρο» τους μπήκε και ο ΠΑΟΚ με αφορμή το μέλλον των Τσόλακ και Πέλκα, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο Δημήτρης Πέλκας δεν υπολογίζεται από τον Ζόρζε Ζέσους στη Φενέρ ενόψει της νέας σεζόν και ο σύλλογος ψάχνεται ήδη για την πώλησή του. Κάπου εδώ εμπλέκεται και ο ΠΑΟΚ με τον Αντόνιο Τσόλακ, που σύμφωνα με δημοσίευμα στη γείτονα χώρα φέρεται να ενδιαφέρει τον Πορτογάλο τεχνικό για την γραμμή κρούσης της Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα το ρεπορτάζ των Τούρκων πάει ένα βήμα παραπέρα και κάνει λόγο για σενάριο ανταλλαγής του Τσόλακ με τον Πέλκα σε μία συμφωνία που θα βόλευε τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την Φενέρ, ωστόσο δεν προκύπτει από πουθενά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι τόσο ο Κροάτης στράικερ όσο και ο Έλληνας διεθνής επιθετικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν και του χρόνου σε Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα και ήδη ακούγονται αρκετοί μνηστήρες που περιμένουν στη… γωνία για την απόκτησή τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς