17.9 C
Athens

Συγκινεί ο Αντετοκούνμπο για τον πατέρα του: «Ελπίζω να του μοιάσω και να είναι περήφανος από εκεί ψηλά»

Η ταινία «Rise» που κάνει σήμερα (24/6) πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ και πραγματεύεται τη ζωή και τη διαδρομή της οικογένειας Αντετοκούνμπο μέχρι την κορυφή του μπασκετικού κόσμου αποτέλεσε την αφορμή για τον Γιάννη ώστε να αναφερθεί στην επίδραση του πατέρα του Τσαρλς, ο οποίος τον στήριξε όσο λίγοι μαζί με την μητέρα του για να γίνει αυτό που είναι στο σήμερα.

Συγκινημένος ο Έλληνας αστέρας των Μπακς δήλωσε για τον πατέρα του: «Ελπίζω να είναι περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει και το ποιοι έχουμε γίνει ως άνθρωποι, μέσα και έξω από τα παρκέ. Πιστεύω πως και ο ίδιος θα ήταν περήφανος για την ταινία και πως παρουσιάζεται ο ίδιος σε αυτή», τόνισε αρχικά στο Entertainment Tonight.

Πλέον ο ίδιος έχει το ρόλο του πατέρα και θέλει να κάνει αυτά που έμαθε από τον δικό του μπαμπά: «Τα δύο παιδιά μου είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου. Αγαπώ τους γιους μου μέχρι θανάτου, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτούς, όπως και ο πατέρας μου θα έκανε για μένα. Ελπίζω να του μοιάσω και να γίνει ως πατέρας τόσο στοργικός όσο ήταν και εκείνος μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Greek Freak που είναι πανευτυχής για την πρεμιέρα της ταινίας της ζωής του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς